Bij ons staat de mens op de eerste plek

Gepubliceerd op 31 maart 2019

Te vaak voelen patiënten zich niet gehoord. En dat is een slechte zaak, want als gevolg daarvan raken ze vervreemd van hun zorgverlener. Bij De Nieuwe Dokter zijn we ons hiervan bewust. De afstand tussen dokter en patiënt moet kleiner en wij doen er alles aan om daar voor te zorgen. Bij ons staat de mens op de eerste plek.

Hoe we dit doen? Allereerst werken we met maximaal twee huisartsen, zodat er een vertrouwensband kan worden gevormd. Ook hebben we een gemeenschappelijke ruimte - buiten de spreek- en behandelkamer - waar we samen een kop koffie kunnen drinken. Verder maken we gebruik van een patiëntenportaal waarin de communicatie verder gaat dan slechts een consult. Zo kun je online een vraag stellen of een foto insturen.

We vinden het belangrijk dat jij je absoluut géén ‘nummertje’ voelt. We streven er tegelijkertijd naar om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heb jij suggesties hoe we jou nóg beter kunnen helpen? We horen graag van je. Onze contactgegevens vind je onderaan elke pagina!

Thema's
  • consult
  • visie