15:10

Greater

NIEUW(sbrief) van De Nieuwe Dokter

Sinds juli 2021 sturen wij maandelijks een nieuwsbrief uit. In dit bericht kun je de online versies teruglezen.

Important practice news will be in English too.

Nov/dec 2021 - Bye bye, 2021!
Als 2021 één ding was, dan was het: bewogen en verdeeld. We ronden met deze nieuwsbrief af én kijken vooruit. Deze week (48) kan op uitnodiging de griepprik worden gehaald. We stippen kort de boosterprik en 3de coronavaccin aan. Onze openingstijden in de Kerstvakantie komen aan bod, zorgverzekering 2022 én ons gewijzigde podcastonderwerp voor #2.
Klik hier voor de nieuwsbrief van nov/dec 2021.

Oktober 2021 - Oktobernieuws van de praktijk
Snif snif… Ben je ook al gepakt door het verkoudheidsvirus dat in de lucht hangt? Over virus gesproken: de week waarin de griepprik gehaald kan worden in november is bekend. In deze nieuwsbrief vind je verder belangrijke info over zorgverzekering en geestelijke gezondheidszorg 2022, over de kosten voor bloedprikken én kun je een vraag insturen voor onze volgende podcast-gast!
Klik hier voor de nieuwsbrief van oktober 2021.

September 2021 - Een najaar vol prikken en plannen...
Het najaar hangt in de lucht en dat brengt ons bij de griep- en pneumokokkenvaccinaties. Daarnaast weer mooie dingen in de praktijk, zoals het LifestyleLab dat op 30 september start. En… onze allereerste podcast! Onze eerste podcastopname zit erop, lees er meer over in deze 3de nieuwsbrief van De Nieuwe Dokter.
Klik hier voor de nieuwsbrief van september 2021.

Augustus 2021 - Veel beweging in de praktijk
Er is veel beweging binnen de praktijk, letterlijk en figuurlijk. Onze praktijk groeit en daarom krijgen we met ingang van september een nieuwe collega. Ook is er nog plek voor jou in het LifestyleLab, er is nieuws uit de Binckhorst én we vertellen hoe wij binnen de praktijk fit blijven. Doe je mee?
Klik hier voor de nieuwsbrief van augustus 2021.

Juli 2021 - De dokter heeft nieuws...
In deze zomermaand introduceren we de eerste editie van de praktijknieuwsbrief van De Nieuwe Dokter! Lees maandelijks nieuwtjes over de praktijk en over ons zorgcollectief. We geven updates over de onlineontwikkelingen en preventie heeft ook altijd een plek in onze nieuwsbrief.
Klik hier voor de nieuwsbrief van augustus 2021.