13:08

Smaller

NIEUW(sbrief) van De Nieuwe Dokter

Vind hier alle verzonden nieuwsbrieven van De Nieuwe Dokter.

Every newsletter has an English recap.

Okt 2022 - Data najaarsprikken, bezetting herfstvakantie, plantenactie en een groene podcast
Data griepprik en pneumokokkenprik
Waarnemers tijdens de herfstvakantie
Doneer in ruil voor een plant!
Podcast: Zorg voor een ander in prachtig groen Pluk!
Ben jij bij de volgende podcast opname?
Zelftest bij covid-gerelateerde klachten
Klik hier voor de nieuwsbrief van okt 2022.

Sept 2022 - No-show beleid, najaarsvaccins, nieuwe collega's en podcast update!
Een nieuw beleid bij annuleringen en vergeten afspraken
Griepprik en pneumokokkenprik najaar 2022
Covid-19 overheidscampagne voor herhaalprik
Nieuwe zorgcollega's bij ons in het pand
Nieuwe afleveringen van De Nieuwe Dokter podcast
Klik hier voor de nieuwsbrief van sept 2022.

Jul 2022 - Bijna zomervakantie, ben je er klaar voor?
Bestel je medicatie vóór onze zomersluiting.
Zomersluiting, hoe zat het ook alweer?
Sneller bij een specialist via PluhZ
De Nieuwe Dokter podcast: Men's round table
In de zon? Smeren maar!
Klik hier voor de nieuwsbrief van juli 2022.

Jun 2022 - Einde vitamine D, zomerbezetting en de Uw Zorg Online app
Ook wij vieren zomervakantie, daarom vermelden we wanneer we open en gesloten zijn. Bestel je ook jouw medicatie op tijd voor je vakantie? 1 juli gaan huisartsen tijdens een actiedag naar het Malieveld, uiteraard kun jij voor zorg ergens terecht. We stoppen met het voorschrijven van vitamine D en vragen om de Uw Zorg Online app (nóg meer) te gebruiken.
Klik hier voor de nieuwsbrief van juni 2022.

Apr/mei 2022 - Regie over zorg, leefstijl en de dood
Het zijn feestweken, dus we laten je weten wanneer we open en gesloten zijn. LifestyleLab Lente-editie is gestart én zoals beloofd geven we uitgebreidere informatie over de Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). In onze laatste podcast hebben we het over de dood. En tot slot: postcodes gelden bij inschrijving.
Klik hier voor de nieuwsbrief van mei 2022.

Feb/mrt 2022 - In de startblokken
We kunnen de nieuw(st)e dokter in deze nieuwsbrief aan je voorstellen en daar zijn we blij om! Dinsdag 5 april start ze, als je bij haar een afspraak in wilt plannen dan kan dat vanaf 23 maart. Verder gaan we bijna van start met LifestyleLab (met behulp van subsidie, waar we heel blij om zijn) en informeren we je over de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). We staan ook even stil bij scabiës (schurft). En... podcast nieuws!
Klik hier voor de nieuwsbrief van feb/mrt 2022.

Jan 2022 - Veel nieuws in de eerste maand van 2022
Januari was tot nu toe een vruchtbare maand. Zo krijgen we een nieuwe dokter bij De Nieuwe Dokter. Onze 1ste podcast is live en we namen onze 3de podcast op.  De maand januari betekende ook dat onze patiëntenstop is opgeheven én dat de Uw Zorg Online app prettige vernieuwingen heeft doorgevoerd. En goed nieuws: we willen weer starten met een LifestyleLab-groep.
Klik hier voor de nieuwsbrief van januari 2022.

Nov/dec 2021 - Bye bye, 2021!
Als 2021 één ding was, dan was het: bewogen en verdeeld. We ronden met deze nieuwsbrief af én kijken vooruit. Deze week (48) kan op uitnodiging de griepprik worden gehaald. We stippen kort de boosterprik en 3de coronavaccin aan. Onze openingstijden in de Kerstvakantie komen aan bod, zorgverzekering 2022 én ons gewijzigde podcastonderwerp voor #2.
Klik hier voor de nieuwsbrief van nov/dec 2021.

Oktober 2021 - Oktobernieuws van de praktijk
Snif snif… Ben je ook al gepakt door het verkoudheidsvirus dat in de lucht hangt? Over virus gesproken: de week waarin de griepprik gehaald kan worden in november is bekend. In deze nieuwsbrief vind je verder belangrijke info over zorgverzekering en geestelijke gezondheidszorg 2022, over de kosten voor bloedprikken én kun je een vraag insturen voor onze volgende podcast-gast!
Klik hier voor de nieuwsbrief van oktober 2021.

September 2021 - Een najaar vol prikken en plannen...
Het najaar hangt in de lucht en dat brengt ons bij de griep- en pneumokokkenvaccinaties. Daarnaast weer mooie dingen in de praktijk, zoals het LifestyleLab dat op 30 september start. En… onze allereerste podcast! Onze eerste podcastopname zit erop, lees er meer over in deze 3de nieuwsbrief van De Nieuwe Dokter.
Klik hier voor de nieuwsbrief van september 2021.

Augustus 2021 - Veel beweging in de praktijk
Er is veel beweging binnen de praktijk, letterlijk en figuurlijk. Onze praktijk groeit en daarom krijgen we met ingang van september een nieuwe collega. Ook is er nog plek voor jou in het LifestyleLab, er is nieuws uit de Binckhorst én we vertellen hoe wij binnen de praktijk fit blijven. Doe je mee?
Klik hier voor de nieuwsbrief van augustus 2021.

Juli 2021 - De dokter heeft nieuws...
In deze zomermaand introduceren we de eerste editie van de praktijknieuwsbrief van De Nieuwe Dokter! Lees maandelijks nieuwtjes over de praktijk en over ons zorgcollectief. We geven updates over de onlineontwikkelingen en preventie heeft ook altijd een plek in onze nieuwsbrief.
Klik hier voor de nieuwsbrief van augustus 2021.