13:02

Smaller

Podcast #3 - De dood anno 2022

De dood anno 2022 staat centraal in onze derde podcast. Marieke van der Weiden - ondernemer en trend forecaster is daarom onze gast.

Beluister hier de podcast met deathfluencer Marieke.

Koffie, cake en een uitvaartcentrum waar je binnen een uur weer wordt uitgeveegd. Of een uitvaart, waarin vrienden de overledene helemaal niet herkennen. Ondernemer en trend forecaster Marieke van der Weiden vroeg zich af of dat niet anders kon. Met haar evenementenbureau Funeral Rockstars pioniert ze binnen de uitvaartbranche. Ze inspireert uitvaartondernemers om verder te kijken dan die dodelijk saaie standaard teraardebestellingen.

Voor Marieke haar TEDxDelft optreden “Re-incarnate”, klik hier.

Over Marieke
Jarenlang was ze een bekend gezicht in het Rotterdamse nachtleven. Tijdens het behalen van haar master in Brandmanagement zorgde een persoonlijke ervaring voor een bovenmatige interesse in de uitvaartbranche. Met haar creatieve eventbureau Funeral Rockstars blaast ze de stof van de uitvaartbranche af. Hoe kun je merk en uitvaart koppelen? Wat kan er allemaal buiten de gebaande paden? En vooral ook: waar gaat het heen in uitvaartland? Marieke is een trend forecaster pur sang en zet met haar vooruitziende blik de gevestigde orde op scherp.