17:57

Greater

Waar we in geloven

People first

Onze praktijk is bewust kleinschalig. Zo garanderen we dat we iedereen voldoende tijd een aandacht kunnen geven.

Te vaak voelen patiënten zich niet gehoord. En dat is een slechte zaak, want als gevolg daarvan raken ze vervreemd van hun zorgverlener. Bij De Nieuwe Dokter zijn we ons hiervan bewust. De afstand tussen dokter en patiënt moet kleiner en wij doen er alles aan om daar voor te zorgen. Bij ons staat de mens op de eerste plek.

Hoe we dit doen? Allereerst werken we met maximaal twee huisartsen, zodat er een vertrouwensband kan worden gevormd. Ook hebben we een gemeenschappelijke ruimte - buiten de spreek- en behandelkamer - waar we samen een kop koffie kunnen drinken. Verder maken we gebruik van een patiëntenportaal waarin de communicatie verder gaat dan slechts een consult. Zo kun je online een vraag stellen of een foto insturen.

We vinden het belangrijk dat jij je absoluut géén ‘nummertje’ voelt. We streven er tegelijkertijd naar om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heb jij suggesties hoe we jou nóg beter kunnen helpen? We horen graag van je. Onze contactgegevens vind je onderaan elke pagina!

Duurzaamheid

We geloven sterk in een duurzame medische aanpak. We behandelen waar nodig, maar zien liever dat we kunnen voorkomen.

In onze visie gaan ecologische duurzaamheid en medische duurzaamheid samen. Ziekenhuizen vallen om, de zorgpremies worden duurder en patiënten moeten langer wachten om geholpen te worden.

In 2018 stegen zorgkosten boven de 100 miljard euro uit. We hebben te maken met een dubbele vergrijzing (meer ouderen en ouderen die langer leven), stijgende medicatiekosten en duurdere behandelingen. Ergens moet het geld vandaan komen. Ergens moeten de (bouw)materialen en personeel meebekostigd worden.

Wij hebben als praktijk besloten om in leegstand te vestigen, wij werken met duurzame medische apparatuur en gerecyclede praktijkpapier. Daarnaast leggen we de focus op preventieve geneeskunde en trachten we zo min mogelijk pillen voor te schrijven.

LifestyleLab

In ons LifestyleLab helpen we je om onze bewegings- en voedingsadviezen onder vakkundige begeleiding toe te passen.

Anderhalvelijnszorg

Medisch specialisten in huis. Zo bieden we effectievere zorg en voorkomen we onnodige belasting van ziekenhuizen en klinieken.


Collega's

Maak kennis met de gezichten in de praktijk.

Jamy Moussavi

Jamy Moussavi

Huisarts / oprichter

Medisch duurzaam én ecologisch duurzaam. Daar gelooft Jamy in. Daarom vond hij het tijd voor een huisartsenpraktijk met een vernieuwende kijk op gezondheid. Hij helpt patiënten grip te krijgen op hun gezondheid, omdat voorkomen beter is dan genezen.

Jojanneke Kant

Jojanneke Kant

Huisarts

Als specialist in spoedzorg en triage is Jojanneke een prachtige toevoeging op het team. Als arts en mens sluit ze volledig aan bij de praktijkvisie. Jojanneke is naast huisarts ook “plantendokter” en heeft een Plantenasiel in Voorburg.

Anouk Oosthout

Anouk Oosthout

Praktijkmanager

Anouk houdt zich bezig met niet-medische ondersteuning van de praktijk zoals administratie, facilitaire en organisatorische zaken en marketing & communicatie. Naast parttime praktijkmanager zijn, heeft zij een energetisch coachingspraktijk voor vrouwen.

Ester Mooi

Ester Mooi

Praktijkondersteuner GGZ

Soms heb je psychische klachten, maar hoef je niet direct naar een psycholoog. Dan kan praktijkondersteuner GGZ Ester Mooi een uitkomst zijn. Ester heeft o.a. ervaring als intensief ambulant gezinsbegeleider en focust zich binnen De Nieuwe Dokter op begeleiding van (jong)volwassenen.

Hélène Haenisch

Hélène Haenisch

Praktijkondersteuner

Hélène is parttime het gezicht en de stem van De Nieuwe Dokter. Ze ondersteunt de praktijk bij uiteenlopende niet-medische zaken. Hiernaast doet ze de Hotelschool en heeft ze ervaring als fitnesstrainer.

Luigi Sukul

Luigi Sukul

Fysiotherapie Sukul

Luigi is fysiotherapeut en manueel therapeut. Hij behandelt uiteenlopende klachten, ook van sporters. Elke behandeling is uniek en volledig afgestemd op wat de behoeften van de patiënt. Tel: 06 54 36 50 09.

Kristel van den Bosch

Kristel van den Bosch

Fysio- en manuele therapie

Met haar gelijknamige praktijk ondersteunt Kristel zowel sportklachten als andere klachten. U kunt bij haar terecht voor een uitgebreid onderzoek, advies en behandeling. Ook zonder een verwijzing van de huisarts. Tel: 06 30 37 19 73.

Ramona Jafari

Ramona Jafari

LUX Verloskundige

Met haar praktijk levert zij kundige zorg op maat. Ze ondersteunt zwangeren en stellen die zwanger willen worden. Ook voor advies over, plaatsing en verwijdering van anticonceptie kun je bij LUX terecht. En natuurlijk voor echo’s.

Chan’s Acupunctuur

Chan’s Acupunctuur

Acupunctuur, cupping en voedingsadvies

Fon Chan kan met acupunctuur helpen bij uiteenlopende klachten (zie hiervoor zijn website). Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in sportblessures én is voedingsdeskundige. Tijd en zorg voor uw gezondheid is zijn prioriteit.


Onze vrienden

Praktijk